Zastanawiam się nad zakupem szklarni, ale nie mogę się zdecydować co do rozmiaru. Działka na to pozwala, ale boję się, że jeśli wezmę zbyt dużą, to nie zapełnię jej i miejsce pójdzie na marne. A jeśli wezmę małą, to potem okaże się, że jest za mała. Mówi się, że lepiej wybrać większą, ale mam co do tego wątpliwości. Jak dobieraliście rozmiar do swoich potrzeb?
Kiedy sama wybierałam, żadna szklarnia mi się nie podobała – albo wydawała mi się ogromna, albo od razu mała, nie widziałam żadnego pośredniego wariantu. Ostatecznie zdecydowałam się na model o kilka metrów dłuższy niż pierwotnie planowałam – mam szklarnię o długości 4 metrów. Ani razu tego nie żałowałam – miejsca nigdy nie jest za dużo. Na początku wydaje się, że to dużo, ale potem mieści się tam zarówno pomidory, ogórki, papryka, jak i zioła.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы